Contact

Havas Media Nederland

Burg. A. Colijnweg 2

1182 AL Amstelveen

Tel : +31 20 545 05 00

Fax : +31 20 545 05 01

info.netherlands@havasmedia.com

Gespecialiseerde diensten

Een geïntegreerde aanpak

 •  

  ARTEMIS®

  Empowering Data Intelligence.

  Artemis® is onze gespecialiseerde data management aanpak en bestaat uit een state-of-the-art data warehouse, analytics software en een groep van wereldwijde analytische experts. Artemis® is al 10 jaar operationeel en continue geoptimaliseerd. We kunnen daardoor Big Data expertise leveren en inspelen op de mogelijkheden die we vandaag de dag vanuit data worden geboden. We bieden de ontwikkeling en het gebruik van beslissingsgerichte applicaties, maatwerk bidding algoritmes, op maat gemaakte retargeting mechanismes en attributie oplossingen.

 •  

  SOCIALYSE

  Socialyse harnesses data to analyse human behaviour and measure outcomes.

  Social media hebben de marketing discipline voorgoed veranderd en hebben een enorme invloed op hoe merken zaken doen en hoe ze zich gedragen.

  Social Media kunnen echter niet geïsoleerd worden van overige media activiteiten en inspanningen. Socialyse biedt een variëteit aan vaardigheden en disciplines die onmisbaar zijn om tot een gedegen social media aanwezigheid te komen:

  • Social Media Strategie
  • Community Management
  • Conversation Intelligence
  • Social Analyse/Insights / Buzz monitoring
  • Content Creatie
  • Social SEO
  • Mobile Marketing
  • Blogger Outreach

  Lees meer: www.socialyse.nl

 •  

  ECSELIS

  Ecselis is het digitale performance label van Havas Media. Wij bieden een totaaloplossing op het gebied van Search Engine Marketing met een compleet en breed pakket aan diensten: zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, conversieoptimalisatie, webanalytics en inhouse trainingen.

  Een goed opgezette keyword-strategie maakt het mogelijk om de informatie op uw website naadloos aan te laten sluiten bij de informatiebehoefte van de klant en zorgt dat deze op een kosten-efficiënte manier naar uw website wordt geleid. Het team van Ecselis heeft de ervaring en tools voorhanden om op het hoogste niveau Search campagnes te beheren en tot de beste resultaten te leiden. Ecselis werkt onder andere voor klanten als Philips, Peugeot en LG.

  Neem contact op met: Ecselis

 •  

  MOBEXT

  We ideate, design and build digital experiences.

  Mobext levert multi-screen strategieën en consultancy, gebruikerservaring en interaction design, cross-device commerce build en management, native application development voor elk platform, mobile media planning, inkoop en implementatie. Mobext managet ook ideeën labs en organiseert events die gebruik maakt van de collectieve intelligentie om smart prototypes te ontwikkelen. Mobext heeft vestigingen in Argentinië, Brazilië, Canada, Chili, Colombia, Frankrijk, Duitsland, India, Indonesië, Mexico, Filippijnen, Polen, Singapore, Spanje, UK en VS.

 •  

  AFFIPERF

  Adexchanges en real time bidding hebben een groot effect op de manier waarop we toegang krijgen tot alle mediumtypen en data in real time. Een combinatie van de twee heeft een sterke verbetering van efficiency van de mediaplannen tot gevolg die we in alle media managen (Display, Mobile, Video, Radio, OOH, etc.). Sinds audience planning  media planning vervangt, laat Affiperf real time optimalisatie en audience targeting toe voor prestatie en branding doeleinden.

  Affiperf heeft vestigingen in Parijs, New York, Londen, Madrid, Mexico City en Hong Kong. De Affiperf Factory die in Parijs is gevestigd managet campagnes wereldwijd voor zo’n 50+ andere landen.