Contact

Havas Media Nederland

Burg. A. Colijnweg 2

1182 AL Amstelveen

Tel : +31 20 545 05 00

Fax : +31 20 545 05 01

info.netherlands@havasmedia.com

HAVAS MEDIA – 3e snelstgroeiende mediabureau van Nederland

Onderzoek RECMA naar toonaangevende mediabureaus

Zoals onlangs  gepubliceerd door RECMA (onafhankelijk rating bureau voor mediabureaus) is Havas Media Nederland over de laatste drie jaar als één van de snelstgroeiende bureaus uit de bus gekomen. Het bureau RECMA kent punten toe n.a.v. omzetgroei, business wins en kwalitatieve aspecten waaronder groei op gebied van digitaal. Dit levert het volgende overzicht op:

 

recma3

 

Roel van den Borne, CEO van Havas Media Nederland: “Havas Media is doorlopend in ontwikkeling. Zo hebben we afgelopen tijd weer een aantal mooie nieuwe klanten weten te verwelkomen. Ook kwalitatief groeien we sterk. We zien dat onze aanpak ‘Data & Digital at the core’ zijn vruchten afwerpt. Inmiddels hebben we bij heel wat klanten real time media dashboards ten behoeve van Attributie, Tracking & Campagne Management geïmplementeerd. Daarbij leveren we naast de technologie ook de analisten voor de juiste analyse en optimalisatie van contactstrategieën en implementaties daarvan. Tenslotte hebben we flink geïnvesteerd in strategie en research.”